01.09

Domaine Vincent Pinard

BC_Logo-removebg-preview.png

מידע

הדומיין בן יותר ממאה שנים דוגל בשיטה מסורתית ביותר. פילוסופיית העבודה נוקטת בגישה טבעית, אורגנית ומכבדת את האדמה וכתוצאה מכך את הסביבה.

הדומיין בעל 15 דונם בבעלותם של וינסנט וקוזט פינארד משתרע על מורדות אבן גיר תלולות סביב בוּאֶה (Bué). אליהם מצטרפים כעת בניהם פלורן וקלמן לעשייה. אין שימוש בקוטלי עשבים, קוטלי חרקים או טיפולי אנטי ריקבון וכדומה. העבודה במלואה נעשית באופן ידני. הדומיין מגביל את היבולים ומגביל את כמות האשכולות על כל גפן, דבר שמעניק ענבים קטנים אך מרוכזים ומאוזנים להפליא.
תהליך הייצור הוא בהתערבות נמוכה ומתקיים בחביות עץ או מיכלים שונים תלוי יין ובציר.

גיל גפנים ממוצע של שנים50-30, כורמות אורגנית, צפיפות נטיעה של 7,000 עד
10,000 גפנים להקטר, יבולים סופר נמוכים ושני תהליכי מיון מביאים לכך שאין פלא שהדומיין הפך לאחד המוערכים באזור ויינותיו מככבים בכל בעולם.

Vincent and Cosette Pinard’s 15 hectare Domaine extends over steep limestone slopes around Bué. They are now joined by their sons Florent and Clément. Their work ethic takes a natural, organic approach and respects the terroirs and consequently the environment. There is no use of herbicides, insecticides or anti-tot treatments in the vineyards. The excessively low yields, hand harvesting, grape sorting, hand selection and modern winery, complete with temperature controlled vats, result in enticing, aromatic and intense wines. If the fruit is heathy there is no need for the use of artificial products during the vinification process. The new oak barrels are reserved for the Nuance, and Harmonie cuvées, together with the delicious Charlouise red. The Pinard's impressive portfolio is not confined to Sauvignon Blanc either – they own a 3.5 hectares of Pinot Noir which they mature in barrel for a year before bottling and labelling it Charlouise.

מפות

גלריה

יינות

Wine
Vintage