02.0.1

Bruno Giacosa

BC_Logo-removebg-preview.png

מידע

הידע, התשוקה והחוכמה שמביא ברונו ג'יאקוזה לעבודתו כיצרן יינות משובחים הוא פרי המסירות של שלושה דורות של יצרני יין.

העניין המשפחתי בגידול גפנים החל במהלך החיפוש המתמיד אחר הכרמים הטובים ביותר מהם ניתן לקנות את הענבים הדרושים לייצור יין. השלב הבא, באופן טבעי, היה לרכוש כמה מאותם כרמים לעסק המשפחתי - וזה שאחריו, להתמחות בענבי נביולו וביינות הנהדרים שנעשו ממנו.

ג'יאקוזה מייצר תמיד יינות זניים. ג'יאקוזה מאמין שטכנולוגיה ומסורת אינן צריכות להיות בקנה אחד עם זו. היינות האדומים מותססים בתוך מיכלי נירוסטה ומתיישנים בעץ במשך 3-4 חודשים (דולצ'טו),


6-12 חודשים (ברברה ד'אלבה ונביולו ד'אלבה), 18-30 חודשים (ברברסקו) או 24-36 חודשים (ברולו). לאחר מכן הם מבוקבקים ללא סינון.

הייצור השנתי של יינות ג'יאקוזה הוא כדלקמן:

בקבוקים Barbaresco Gallina: 8-10,000
בקבוקים Barbaresco Santo Stefano: 10-14,000 בקבוקים Barbaresco Asili: 10-14,000
בקבוקים Barbaresco Rabaja: 6-8,000
בקבוקים Barolo Falleto: 15-20,000
בקבוקים Barolo Le Rocche del Falleto: 10-15,000

The knowledge, passion and wisdom that Bruno Giacosa brings to his work as producer of fine wines is the fruit of the dedication of three generations of wine makers.
The family interest in vine cultivation began during the constant search for the best vineyards from which to buy the grapes necessary for wine making. The next step, naturally, was to acquire some of the same vineyards for the family business – and the one after that, to specialize in the Nebbiolo grape and the great wines made from it.
Giacosa always produce single-variety wines. Giacosa believes that technology and tradition do not need to be at odds with each other. The red wines ferment in steel and are kept in wood for 3-4 months (Dolcetto), 6-12 months (Barbera d’Alba and Nebbiolo d’Alba), 18-30 months (Barbaresco) or 24-36 months (Barolo). They are then bottled without being filtered.
The Annual production of Giacosa wines is as follows:
Barbaresco Gallina: 8-10,000 bottles
Barbaresco Santo Stefano: 10-14,000 bottles
Barbaresco Asili: 10-14,000 bottles
Barbaresco Rabaja: 6-8,000 bottles
Barolo Falleto: 15-20,000 bottles
Barolo Le Rocche del Falleto: 10-15,000 bottles

מפות

גלריה

יינות

Wine
Vintage
Dolcetto d'Alba
2017
Roero Arneis
2017